Xiaomi Derma Air Fryer DEM-KZ100 (3L)

Без пржење, лесно се ужива во нискокалорична вкусна храна.
Иновативно греење со циркулација на топол воздух, со користење на воздух со висока температура наместо
врело масло за брзо загревање на храната, лесно печење со крцкав вкус и поздраво без пржење.
Има богати функции и прави разновидна храна.
3L голем капацитет, задоволувајќи го целото семејство.
● Големина на производот: 305*240*295мм
● Номинална моќност: 1000W
Номинален напон: 220-240V
● Номинална фреквенција: 50-60Hz
● Номинален капацитет: 3L

3.990 ден