Xiaomi Deerma DEM-FD15W Бел вентилатор

2.690 ден

Контрола преку Mi Home: Не
Моќност (W): 40
Максимално ниво на бучава (dB): 60

Опис


Главни карактеристики

Категорија на производи Вентилатор
Сервисна површина (кв.м.) 20
Моќност, W) 40
Максимално ниво на бучава (dB) 60
Исхрана Надвор од мрежата
Земја на производителот Кина
Животно време 2 години
Гаранција, месеци 12
Број на сечила 5
Тип на контрола механички
Далечински управувач не
Контрола преку Mi Home не
Прикажи лопатка
Број на брзини 3

Изглед
Ширина (мм) 430
Длабочина (мм) 400
Висина (мм) 1230 година
Тежина, кг) 4.1

Опрема
Опрема Вентилатор, кабел за напојување, упатство за употреба

Дополнителни информации
Инсталација под, маса
Забелешка Поддржете ја ротацијата и навалувањето. Прилагодување на висината.