Xiaomi DEERMA CS50MW – мини одвлажнувач на воздух

1.590 ден

Влажното време лесно може да ги навлажни микропросторите како што се гардероби и кабинети за чевли.Одвлажнувачите за еднократна употреба се фрлаат откако ќе ја апсорбираат влагата, што резултира со губење на ресурсите. Одвлажнувачот Delma користи силика честички за одвлажнување без потрошен материјал за да ја апсорбира влагата.Откако апсорпцијата на влага ќе достигне сатурација, треба само да ги загрее и суши честичките за одвлажнување за да го врати капацитетот за апсорпција на влага, постојано да ја апсорбира влагата и да рециклира, заштедувајќи време и напор.

Опис

Пробив во одвлажнувачите за еднократна употреба, кои може да се рециклираат по сушењето

Телото е паметно и компактно, што го суши секој микро простор за вас

Може да се рециклира

Физичката апсорпција на влага е безбедна и еколошка, апсорпцијата на влага не ја менува осмозата и не акумулира вода. Откако ќе се заситат честичките за апсорпција на влага, тие можат да се одвлажнат со загревање и сушење, заштедувајќи време и напор

Безбедно, нетоксично и без вкус

Монистите што апсорбираат вода имаат висока хемиска стабилност, поминале двојни инспекции и се во согласност со стандардите на ЕУ, безбедни и безопасни и имаат широк опсег на примена

Компактно и мини тело

Одвлажнувачот е паметен и компактен и може да се постави хоризонтално или вертикално, што ви овозможува стабилно одвлажнување. Може да се користи во гардероби, кабинети за чевли и шкафчиња

Керамички PTC грејач, еднообразно сушење

Усвојува дводелен керамички PTC грејач, кој има добра топлинска спроводливост, униформно загревање, моментално одвлажнување и е безбеден и сигурен. Се суши еднаш за половина месец за да се одвлажни

Опкружувачка апсорпција на влага

Густите дупки за одвлажнување го опкружуваат трупот на голема површина од 360 ° и ја апсорбираат влагата на голема површина од 385 cm2, што е побрзо од едностраната кутија за одвлажнување

Проѕирен прозорец за гледање

Сувата и влажната состојба е јасно видлива, портокаловата е сува, темнозелената е заситена со влага и треба да се исуши, а е едноставна и удобна за употреба.

Дополнителни информации

Број на производот

CS50M

Номинална моќност

20 W

Номинален напон/фреквенција

220V-50Hz

Големина

75*75*206мм

Материјал

ABS

Листа за пакување

Домаќин, кабел за напојување, прирачник, сертификат