Xiaomi DEERMA VC20 PRO – Рачна правосмукалка

Original price was: 12.990 ден.Current price is: 11.041 ден.

Главни карактеристики:

Додадете средство за дезинфекција: Може да додадете средство за дезинфекција во резервоарот за вода, додека ја бришете стерилизацијата од земјата.
Дизајн на прицврстување: Компонентата за влажно бришење го прифаќа дизајнот на прилепување, кој може да се инсталира кога ќе се притисне надолу и да се отстрани кога ќе се подигне веднаш штом ќе се стапне.
Моќноста зголемена за 166%: Воведувањето на нов тип дигитален мотор без четкичка ја зголеми моќноста за 166% во споредба со претходната генерација правосмукалки, што е издржливо и стабилно.
Траење на батеријата од 2500 mAh: Обезбедете траење на батеријата од 50 минути. Интелигентниот систем за управување со батерии BMS ја одржува стапката на губење на батеријата на ниско ниво.
Лесен дизајн: Тежината на моторот, ќелијата на батеријата и структурата на пакувањето е мала, формирајќи лесен домаќин, намалувајќи го товарот при кревање и чистење.
Електрична четка за подот: може да биде во облик на S за флексибилно вртење и може да се претвори во долниот дел од домот, како што се креветот и масата за да апсорбира прашина и ѓубре.
Разни додатоци: Покрај четката за подот, доаѓа и со триаголна мала четка и млазница со празнини две-во-едно, кои може да се префрлаат по потреба за лесно чистење на различни површини во домаќинството, површини од ткаенина и празнини.
Бежичен дизајн: Безжичен прицврстувач и ги цица грицките и честичките прашина што паѓаат од седиштето, вратата, тепихот и преградата од опашката.
Патентиран внатрешен циклон: Прво, внатрешниот циклон се користи за да се удвои прашината и честичките од прашина се таложат, а потоа се прочистува со HEPA филтерот за да се направи издувот свеж.
Ротирачка отстранлива чаша за прашина: чашката за прав, циклонската кула и елементот за филтер ХЕПА може да се измијат со вода и да се исушат за рециклирање.

Опис

Спецификација

Марка: Deerma
Модел: VC20 Pro
Напон: 220 V
Моќност: 220 W
Степен на вакуум: 7000Pa (стандардна опрема)/17000Pa (силна опрема)
Капацитет на чаша за прав: 0,6L
Време на полнење: околу 3 ч
Бучава: ≤84dB
Материјал: ABS/PC
Работно време: околу 50 мин (стандардна опрема) / 20 мин (силна опрема)
Брзина на ротација: 3000 вртежи во минута

Информации за батеријата

Тип на батерија: Li-ion батерија
Капацитет на батеријата: 2500 mAh

Димензија

Тежина на производот: 2,3 кг
Тежина на пакувањето: 2,5 кг
Големина на производот (Д x Ш x В): 24,00 x 21,00 x 118,00 cm
Големина на пакувањето (Д x Ш x В): 77,00 x 21,00 x 17,00 cm

Содржина на пакетот

1 x Домаќин, 1 x компоненти на стапче, 1 x склопување четка за подот, 1 x 2 во 1 рамно вшмукување, 1 x четка, 1 x рачно

Што опфаќа гаранцијата?

Гаранцијата покрива замена на вашата набавка доколку се утврди дека е неисправна поради неисправни материјали или изработка во гарантниот период.

Ако некој дел повеќе не е достапен, ќе се замени функционален заменски дел.

Што НЕ покрива гаранцијата?

Нормално абење, вклучително и делови кои може да се истрошат со текот на времето (на пр. осигурувач, ремен, лента за четка, батерии, филтри итн.).
Случајно оштетување
Оштетување како резултат на употреба што не е во согласност со табличката со спецификации.
Оштетување предизвикано од неизвршување на препорачаното одржување на апаратот.
Отстранување на блокадите. Ако вашата машина се блокира, ве молиме погледнете го контактот за услуги на клиентите за решенија.
Оштетување од надворешни извори како што се транзит, временски услови, прекини на електрична енергија или пренапони на струја.
Неуспеси предизвикани од околности надвор од контролата на Deerma
Дефекти предизвикани од:
Несовесно користење, злоупотреба, занемарување или невнимателно работење на машината;
Не следете ги упатствата за упатството за употреба
Употреба на делови кои не се склопени или инсталирани во согласност со упатствата.
Употреба на делови и додатоци кои не се автентични производи на Deerma.
Неисправно склопување или инсталација
Поправки или измени извршени од страна на други страни.
Одредби и услови на гаранцијата

Гаранцијата стапува во сила на датумот на купување.
Мора да обезбедите доказ за купување за гаранцијата. Ве молиме имајте предвид дека без овој доказ, не можете да побарате гаранција.
Целиот процес ќе го спроведе специјалистот на Deerma.
Замената на вашиот предмет под гаранција нема да го продолжи периодот на гаранцијата.