Xiaomi DEERMA DX700S – рачна правосмукалка

Original price was: 2.990 ден.Current price is: 2.541 ден.

Силно вшмукување, различни конфигурации за повеќе намени и лесни за лесно чистење. Страничната циклонска правосмукалка Deerma поддржува и рачна конфигурација и конфигурација на рачна шипка. Целата правосмукалка е само 2,2 кг, комплетно чистење на целата куќа лесно исто како да се шетате.

Опис

Ново средство за отстранување на грини и филтрирање прашина, ви носи ново искуство во чистењето

Завршете го чистењето на целата куќа лесно исто како и прошетката

Рачни и рачни конфигурации

Обезбедени се четка за под, млазница за вшмукување адаптер, триаголна четка и три глави на четката, можете да менувате помеѓу рачна и рачна конфигурација за да ги исполните различните барања за апликација и да имате лесно искуство со чистење на целата куќа.

Страничен циклон воздушен канал

Страничниот циклонски канал за прашина може да го филтрира ѓубрето со големи димензии, избегнувајќи блокирање и обезбедувајќи постојано силно вшмукување.

Конфигуриран со моќен мотор

Моќниот мотор обезбедува силно вшмукување, заробувајќи постојано парче површинско ѓубре, прашина, како и добро скриени прашински грини.

Тенка подна четка за длабинско чистење

Четката за подот е доволно тенка за да стигне до дното на мебелот и може флексибилно да се ротира по аглите на ѕидовите, не оставајќи мртов агол за чистење.

Визуелизирана чаша за прав

Состојбата во внатрешноста на чашата за прав може да се провери на прв поглед, дизајнот на копчето за притискање е усвоен за брзо откачување, чашата за прав може да се пере и повторно да се употребува по чистење и сушење, не се потребни потрошни предмети.

Повеќеаголна ергономска рачка

Постојат 2 начини на држење и лесно се фаќа од кој било агол; наместо гломазна структура, оваа правосмукалка го прифаќа лесниот дизајн.

Дополнителни информации

Име на производ

страничен циклон филтер правосмукалка

Модел на производ

DX700S

Номинална моќност

600 W

Работен напон

220V~50Hz

Материјали

ABS, компјутер

Капацитет на корпата за прав

0,8 л

Должина на кабелот за напојување

4,5 м

Бучава

<75dB

Нето маса

2,2 кг

Димензии

260х288х1123мм

Листа за пакување

четка за под, правосмукалка, адаптер, рамна млазница, четка, упатство за употреба и гарантна картичка

Бренд

Добар дизајн,
со „точно“ прецизна скала, ги интегрира функцијата и формата.
Добри производи,
со строгиот стандард на „точно право“, ги надминуваат очекувањата на корисниците.
Добар квалитет,
со „само добра“ цена, реализирајте го сонот на повеќе корисници.