Dyson Airwrap Complete (395381) Bright Copper/Dark Blue/Bright Copper

Специјално издание на Dyson технологијата!

Вклучува многу додатоци.

За коса која е пократка од должината на градите.

Дизајниран за повеќе типови коса.

Со нови буриња за виткање и движење во двете насоки, четки за контрола и обликување, и мултифункционална машина за сушење (Coanda за сушење), измазнување и сокривање на флешите.

Опис

Спецификации

  • Должина на кабелот – 2,68 м
  • Висина – 272 мм
  • Должина – 41 мм
  • Ширина- 48 мм
  • Поставки за температура – 3
  • Моќ – 1.300 W
  • Проток на воздух (lps) – 13,5 l/s
  • Негативни јони – Помогнете да се намали статиката
  • Тежина – 0,61 кг
алт

 

Карактеристики