Xiaomi Deerma – CM1300

3.990 ден

Нема на залиха

Deerma CM1300 е мултифункционална машина за чистење дома како отстранувач на грини и правосмукалка при менување на режимот, решавајќи различни тешкотии при чистењето на домаќинството. Може да го одвои и да го цица грината со силна моќ, не оставајќи никаков грини дома. Трите четки што ги конфигурира го прават средство за чистење кое може да го измете секој агол и простор во домот, чистејќи го целосно.

Опис

Deerma CM1300 е мултифункционална машина за чистење дома како отстранувач на грини и правосмукалка при менување на режимот, решавајќи различни тешкотии при чистењето на домаќинството. Може да го одвои и да го цица грината со силна моќ, не оставајќи никаков грини дома. Трите четки што ги конфигурира го прават средство за чистење кое може да го измете секој агол и простор во домот, чистејќи го целосно.

Карактеристики:
Машината може да се состави во отстранувач на грини и правосмукалка за да задоволи различни потреби при чистење.
Три мултифункционални глави на четки се конфигурирани да ги чистат аглите и просторот за празнина.
Мал е и лесен за да заштеди физичка енергија при чистење.
Нејзиното отчукување, ултравиолетова светлина и силно вшмукување не им даваат на грините простор за живеење.
Има едноставни чекори за инсталација за користење.
Чашата за прав и филтерот може лесно да се отстранат и исчистат.

Спецификации:
Име на производ: Вакуумски отстранувач на грини CM1300
Големина на производот: 335*225*170мм / 13,1*8,8*6,6 инчи
Тежина на производот: 1,85 кг
Номинална моќност: 350 W
Капацитет: 0,4L
Напон: 220V-50Hz
Материјал: ABS, PC, PA, 30% GF
Должина на кабел: 4,2 m
Големина на пакувањето: 340*230*180мм / 13,3*9,0*7,0 инчи
Тежина на пакувањето: 1,90KG

Содржина на пакети:
1 * Отстранувач
1 * Прирачник
1 * Гаџет за вшмукување
1 * Гаџет за рамно вшмукување
1 * Четка за чистење