Scratch-free dusting brush

Нежно на деликатни површини. Самочистење – ротирачката манжетна ги одржува меките влакна без прашина. Дизајниран да одговара на правосмукалките Dyson Outsize™, V15 Detect™, V11™, Cyclone V10™, V8™ и V7™.

1.790 ден

Почнувајќи од 149.17 месечно

Дизајниран да биде деликатен, но издржлив

Како и нашите машини, додатоците на Dyson се направени да траат. Ние ригорозно ја тестираме секоја четка за бришење прашина без гребење низ 1.820 циклуси за да обезбедиме цврстина.

Ги чисти деликатните површини. Потоа се чисти сам.

Ултра мека самочистачка четка за бришење прашина на Dyson. Хигиенски исчистете ја прашината и остатоците од влакната. Со неколку свртувања.

Play Video

Технологија

Помеко од најлон

Со моќно Dyson вшмукување, детално ги чисти деликатните површини околу вашиот дом или автомобил.

Чистење без гребнатини

Мекиот гумен браник и 8.100 ултрафини PFT филаменти заострени на само 0,01 инчи штитат од траги и гребнатини.