Dyson Corrale Dark Nickel/Fuchsia – пегла за коса

Original price was: 34.990 ден.Current price is: 27.992 ден.

Нема на залиха

 • 3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C
 • Време на полнење (90%) 40 мин
 • Време на полнење (100%) 70 мин
 • Време за безжично користење до 30 мин
 • Флексибилни плочки
 • Зачувување на косата и бојата на косата
 • 4-cell-lithium-ion батерија
 • Користење со или без кабел

Опис

 • 3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C
 • Време на полнење (90%) 40 мин
 • Време на полнење (100%) 70 мин
 • Време за безжично користење до 30 мин
 • Флексибилни плочки
 • Зачувување на косата и бојата на косата
 • 4-cell-lithium-ion батерија
 • Користење со или без кабел