44.990 ден

Почнувајќи од 3,749.17 месечно

Нема на залиха

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete

Реконструирани додатоци за побрзо и полесно стајлинг⁴ За коса која е пократка од должината на градите Дизајниран за повеќе типови коса Со нови буриња за виткање и мавтање во двете насоки, четки за контрола и обликување и мултифункционална машина за измазнување Coanda за сушење, измазнување и сокривање на разлетувањето³
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Негативни јони

Help reduce static

Поставување на моќност/топлина

3 нивоа на топлина, 3 брзини

Моќ

1,300 W

Должина на кабелот

8,5 стапки

Проток на воздух

13,5 l/s

Напон

120

Тежина

600 грама

Висина

27.178 cm

Должина

4 cm

Ширина

4.8 cm

Во кутијата

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete Nickel/Copper
Мултифункционален додаток за сушење, измазнување и сокривање на разлетаните влакна.
За обемни кадрици или бранови. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со еден додаток, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Ја измазнува и контролира пофината коса со зголемен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата на површината на четката за обликување со зголемена контрола.
Го заштитува и уредно го складира вашиот мулти-стајлер и додатоците Dyson Airwrap™. Завршено во пруско сино, амортизирано со мека ткаенина и со отстранлив капак, кој исто така не се лизга за вашиот мулти-стајлер.
За лабави, живи кадрици или бранови. Повторно дизајниран за да можете да креирате кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре, користејќи го ротирачкиот ладен врв.
За прави стилови. Цврстите влакна измазнуваат коса склона кон разлетување со засилен проток на воздух од Коанда за привлекување и усогласување на косата со површината на четката за обликување со зголемена контрола.
Ја обликува косата додека се суши.

Клучни контроли

Изберете ги најдобрите поставки за брзина на протокот на воздух и топлина за вашиот тип и стил на коса.

Брзина на проток на воздух

Три прецизни брзини на проток на воздух за да одговараат на вашиот стил.

Ладен истрел

Веднаш го деактивира грејниот елемент за поладен воздух за да го поставите вашиот стил.

Контрола на температурата

Три прецизни поставки за топлина.

Основна Технологија

Се напојува со дигитален мотор Dyson V9

Работното коло со 13 сечила се врти до 110.000 вртежи во минута, генерирајќи 3,2 kPa. Доволно моќен за да произведе воздушен притисок што го создава ефектот Коанда.

Интелигентна контрола на топлина

Ја мери температурата на протокот на воздух над 40 пати во секунда. Интелигентно контролирање на грејниот елемент за одржување на температурата под 302°F и спречување на екстремно оштетување од топлина.

Напредна филтрација преку целата машина

Целосно затворениот шестслоен систем за филтрирање на Dyson е развиен од истите инженери што ги произведуваат машините Dyson. Тестиран е да зароби 99,99% од честички со големина од 0,3 микрони² – и да испушти почист воздух во вашиот дом.

Акустично дизајниран

Дизајниран да ги апсорбира вибрациите, да ја намалува бучавата и да го одржува нивото на звукот надолу.

Ин-линија конфигурација

Моторот, корпата и циклонот се порамнети, така што воздухот се вовлекува во циклоните по права линија - помагајќи да се создаде моќно вшмукување на Dyson.

Пруско сино куќиште за складирање

Куќиштето за складирање, завршено во пруско сино и обложено со мека ткаенина, го заштитува и уредно го чува вашиот мулти-стајлер и додатоците Dyson Airwrap™. Вклучува отстранлив капак кој исто така работи како душек кој не се лизга за вашиот мулти-стајлер.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Побрзо и полесно¹

Coanda to curl

Направете кадрици во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот со едно буре. Засилениот проток на воздух од Коанда ја привлекува и самостојно ја обвиткува косата во двете насоки за обемни кадрици или бранови.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Зголемена контрола²

Coanda to shape

Засилениот проток на воздух од Coanda привлекува влакна на површината на нашите реконструирани четки за да ја обликуваат вашата коса со зголемена контрола², за прави стилови.

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Скриј летни

Coanda to smooth

Исушете ги, измазните и скријте ги разлетувачите со еден мултифункционален додаток. Два млазници на воздух работат истовремено на сува и права коса за да го измазнуваат и усовршат вашиот краен стил, со до 58% помалку флеш и разлетување.³

Нашите стилски додатоци се реконструирани со подобрен проток на воздух од Coanda за зголемена контрола

Брзо сушење

Фокусиран проток на воздух за сушење

Моќниот проток на воздух брзо грубо ја суши косата како подготовка за стилизирање.