Xiaomi DEERMA DX1000W – Рачна правосмукалка

4.990 ден

Нема на залиха

За да се справите со мачните и комплицирани проблеми со чистењето, изборот на добра правосмукалка може да ви помогне да го намалите многу товарот. Паметна правосмукалка за вшмукување Deerma, брзо и моќно вшмукување од 16 kPa, новата лак рачка носи удобно држење, лесна и паметна, чистењето и чистењето веќе нема да ви бидат нервозни што ве мрчат.

Опис

Различни пози за вакуумирање, лесни за туркање, влечење и кревање

Ново искуство на DC воздушниот канал за чисто правосмукалка

Дизајн на лак од 130°, лесен за држење под повеќе агли

Напуштајќи ја традиционалната форма на рачка со една рачка, усвојува дизајн на голема лак од 130°, што ја намалува тежината на раката за време на употребата и го олеснува туркањето, влечењето и кревањето и заштедува труд.

Непречен DC воздушен канал, силно вшмукување од урагани од 16 kPa

Опремен со праволиниски излез за воздух за да се намали загубата на ветерот предизвикана од воздушниот канал за вртење, моќниот мотор со голема брзина го ослободува вшмукувањето на ураганите, темелно чистејќи без пропуст

Мелената четка од 240 mm покрива голема површина одеднаш

Проширениот влез за вшмукување од 240 mm може да покрие голема површина, а исто така може да ротира и да се врти нагоре и надолу за 90 ° и лево и десно 120 °, флексибилно избегнувајќи ги нозете на масите и столовите и пречките и бришејќи ја прашината од дното на мебелот.

Со 3 големи глави на четки за чистење, може да ја исчисти целата куќа

Опремена со 3 големи глави на четки, четка за под, рамна вшмукувачка млазница и мала аголна четка, главата на четката може да се замени според местото на чистење и потребите, а незабележливите агли исто така може да се одржуваат чисти.

3 слоја нето филтер чекор по чекор одвојување, свеж издув

Внатрешниот циклон првично таложи големи честички ѓубре, а потоа ги филтрира чекор по чекор преку склопот на филтерот со 3 пати. Елементот на филтерот ХЕПА може да филтрира честички од 0,3 μm без прашина и издувни гасови.

Чашата за прав е одвоена со еден вртење и може лесно да се фрли

Шолјата за прав и главниот дел се поврзани со тока, која лесно се одвојува со едно вртење, а може да се исфрли со една рака, така што прашината и ѓубрето не допираат со раце, што е чисто и хигиенско.

Дополнителни информации

Број на производот

DX1000

Номинален напон

220 V~

Номинална фреквенција

50 Hz

Номинална моќност

600 W

Вакум

Стандардна датотека ≥ 10 kPa, датотека со висок степен ≥ 16 kPa

Волумен на корпата за прав

0,5 л

Бучава

≤79dB(A)

Големина на производот

240*208*1155мм

Листа за пакување

Домаќин, поврзувачка цевка, четка за под, рамна млазница, млазница за четка, прирачник за употреба