Awkward gap tool

Долгo и теснo, со пресврт од 22° за чистење на преградите за складирање во автомобилот, тесни празнини и тешко достапни места.

Дизајниран да одговара на правосмукалките Dyson Outsize™, V15 Detect™, V11™, Cyclone V10™, V8™ и V7™.

Почнувајќи од 0.00 месечно

Длабоко чистење со вртење

Алатката Awkward gap се врти под оптимален агол за чистење на најтешко достапните места околу вашиот дом или автомобил.
Play Video

Постигнете до недостижното

По опсежно тестирање и истражување, инженерите на Dyson идентификуваа оптимален агол 22° за достигнување на оние вообичаено недостапни простори околу вашиот дом или автомобил.

Технологија

Извртува 22° за да ги исчисти недостижните места

Со тесен профил за дофат на тесни простори. Лизгачката четка помага да се олабави тврдоглавата нечистотија кога ви е потребна.

Алатката за тесни места што стигнува подлабоко

Подолго од нашата стандардна алатка Crevice за да исчисти уште подлабоко во тесни места и да се достигне она што вообичаено е недостапно.