Xiaomi DEERMA CM800 – рачна правосмукалка за ситни четички од прашина

Original price was: 2.990 ден.Current price is: 2.691 ден.

Главни карактеристики:

Отстранување на УВ светлина, стапка на отстранување >99,9%
Ултравиолетова ламба од кварцно стакло емитира ултравиолетова светлина од 253,7 nm, која може директно да навлезе во вошките вошки и нивните јајца
8000 отчукувања во минута притискање со висока фреквенција, истресувајќи ги длабоките грини на душекот
13000Pa силно вшмукување, цицање на вошките што се тресат, додека длабоко ги чисти чаршафите за мебел и софата
Мотор DC од 450W чист бакар
Двослојната филтрација ги отстранува грините и испушта свеж воздух
Безбедносна заштита со сензори за притисок, покрај спутумот за оставање на листовите, автоматски ја исклучува УВ-Ц УВ ламбата за да се избегне директна изложеност на човечкото тело
Перспективен прозорец на УВ ламбата: набљудувајте ја работната состојба на УВ ламбата и запечатете ја изолираната светлина без оштетување од истекување
● Издувниот воздух од двете страни за да се избегне дување топол воздух: испуштајте ја топлината на левата и десната страна, не дувајте го директно лицето за да избегнете непријатност
● Визуелизирана кутија за прашина за перење: Запечатена и отпорна на истекување, лесно се отстранува и се мие
Инструментот за отстранување на грини со фото-термички вибрации интегрира четири вообичаени методи за отстранување на грини: осветлување, загревање, тепање и цицање, а со еден клуч истовремено вклучува четирикратно отстранување на грини за да се изврши отстранувањето на грини до крај.
Брз и ефикасен начин да се ослободите од несаканата нечистотија или грини од прашина од вашата околина. Уредот иновативно комбинира висока температура, ултравиолетова светлина, висока моќ на вшмукување и вибрации со висока фреквенција за да обезбеди ефикасно отстранување на алергените. Силен елемент за вибрации, моќен мотор и контролен модул се одговорни за високата ефикасност на производот.
Удобна заоблена рачка и копче за стартување со еден допир. Направете ја контролата со една рака поудобна

Опис

Спецификација

Марка: Deerma
Модел: CM800

Боја: Бела
Номинална моќност: 450 W
Ниво на бучава: ≤75dB
Максимален вакуумски степен: 13000Pa
Напон: 220 V

Капацитет на чаша за прав: 0,4L

Тип на филтер: ХЕПА

Должина на кабелот за напојување: 4,2 m

Димензија

Тежина на производот: 1,4500 кг
Тежина на пакувањето: 2.0440 kg
Големина на производот: 35,50 * 23,00 * 16,50 cm / 13,98 * 9,06 * 6,5 инчи
Големина на пакувањето: 38,00 * 25,00 * 19,00 cm / 14,96 * 9,84 * 7,48 инчи

Содржина на пакетот

1 x домаќин, 1 x четка, 1 x рачно, 1 x CN приклучок (Ќе ви испратиме адаптер за Singapore 3 Pin)

Што опфаќа гаранцијата?

Гаранцијата покрива замена на вашата набавка доколку се утврди дека е неисправна поради неисправни материјали или изработка во гарантниот период.

Ако некој дел повеќе не е достапен, ќе се замени функционален заменски дел.

Што НЕ покрива гаранцијата?

Нормално абење, вклучително и делови кои може да се истрошат со текот на времето (на пр. осигурувач, ремен, лента за четка, батерии, филтри итн.).
Случајно оштетување
Оштетување како резултат на употреба што не е во согласност со табличката со спецификации.
Оштетување предизвикано од неизвршување на препорачаното одржување на апаратот.
Отстранување на блокадите. Ако вашата машина се блокира, ве молиме погледнете го контактот за услуги на клиентите за решенија.
Оштетување од надворешни извори како што се транзит, временски услови, прекини на електрична енергија или пренапони на струја.
Неуспеси предизвикани од околности надвор од контролата на Deerma
Дефекти предизвикани од:
Несовесно користење, злоупотреба, занемарување или невнимателно работење на машината;
Не следете ги упатствата за упатството за употреба
Употреба на делови кои не се склопени или инсталирани во согласност со упатствата.
Употреба на делови и додатоци кои не се автентични производи на Deerma.
Неисправно склопување или инсталација
Поправки или измени извршени од други

Одредби и услови на гаранцијата

Гаранцијата стапува во сила на датумот на купување.
Мора да обезбедите доказ за купување за гаранцијата. Ве молиме имајте предвид дека без овој доказ, не можете да побарате гаранција.
Сите процеси ќе бидат спроведени од специјалистот на Deerma.
Замената на вашиот предмет под гаранција нема да го продолжи периодот на гаранцијата