Xiaomi DEERMA DX118C – рачна правосмукалка

1.990 ден

Нема на залиха

Правосмукалката го прифаќа лесен дизајн, применувајќи го принципот на рачката на Архимед, чашката за прав, системот за филтрирање и другите важни делови се наредени или на горниот или на долниот дел од рачката, така што има мала големина исто како метла. можете лесно да го држите во едната рака за чистење на целата куќа. Обезбедени се три глави на четки за класифицирано чистење, направете го секој агол од вашиот дом без прашина.

Опис

2-во-1 рачна и рачна конфигурација, чистење на вашиот дом со една рака

Лесно чистете го секој агол од вашата куќа

Лесно главно тело од 1 кг

Применувајќи го принципот на рачката на Архимед и усвојувајќи го дизајнот на центарот со ниска гравитација, главното тело е само 1 кг, дури и девојче со мала големина може да работи со правосмукалката со една рака.

Рачни и рачни конфигурации

На подната четка се обезбедени два камиони за лесно движење за да се исчисти подот со правосмукалка; рачната конфигурација е обезбедена за чистење мебел, задоволувајќи ги вашите различни барања за чистење

3 четки за чистење

Обезбедени се три четки за чистење, вклучувајќи четка за под, долга и рамна млазница и триаголни четки, никогаш не пропуштајте ниту една честичка прашина во ниту еден агол.

12 kPa силно вшмукување

Конфигуриран е мотор од чист бакар, кој обезбедува силно вшмукување од 12 kPa, лесно исчистувајќи ја секоја честичка прашина во вашата куќа.

ХЕПА филтер за ситна прашина

Обезбеден е HEPA филтер за филтрирање на прашина, чад, полен, коса и други загадувачи и издувни гасови од страните без да ви го дува лицето, со што ќе ве спаси од сите грижи.

Чаша за прав од 1,2 литри со голем капацитет

Усвоен е дизајнот на чашката за поделена прашина, што го олеснува празнењето на чашите за прав, голем капацитет од 1,2 литри, исполнувајќи ги барањата за чистење на голема куќа без да се бара често празнење на чашите за прав.

Дополнителни информации

Име на производ

правосмукалка

Модел

DX118C

Номинален напон/фреквенција

220V~50Hz

Номинална моќност

400 W

Капацитет на чашата за прав

1,2 л

Степен на вакуум

≥12 kPa

Бучава

≤82dB

Листа за пакување

правосмукалка, четка за под, рамна млазница, рачка, тркалезна четка, упатство за употреба, гарантна картичка и сертификат за сообразност