TCL P725 4K UHD ANDROID TV

35.990 ден56.990 ден

Големина (ШxВxД): 1452 /898 /352 мм
Големина без ногарки: 1452 /843 / 54-86 мм
Дигитално намалување на бучавата: Да
Динамичен контраст: Мега
UHD зголемување на резолуцијата: UHD AI Супер резолуција
Режим на филм: Да
Спортски режим: Да
Индекс за изведба на слика: 2200
11-битна табла: Да
HDR (висок динамички опсег): HDR Pro
Паметен HDR: Да
Обработка на слика: AiPQ 2.0
Управување со бои: 3D LUT, 10P & 2P калибрација
Звучна моќ: 2×10 W
Музичка звучна моќ: 2×20 W
Dolby AC4, Dolby TrueHD
Автоматска контрола на јачината на звукот: Да
Веб прелистувач: Да
HbbTV: 2.0.2
SmartTV: Андроид ТВ и ТВ+ (29 јазици)
Социјална: Да
Процесор: 4-јадрен
Споделување: WiFi Chromecast и Т-кастинг
4K Netflix, YouTube, Amazon Prime и повеќе
Големина на пакување: 1645 /1000 /165 мм
Тежина: 17,60 кг
VESA Компатибилен
VESA Големина: 300 x 300 mm
Батерии за далечински управувач: Да
Тип на далечински управувач: RC802NU1+RC802V5

Опис

Големина (ШxВxД): 1452 /898 /352 мм
Големина без ногарки: 1452 /843 / 54-86 мм
Дигитално намалување на бучавата: Да
Динамичен контраст: Мега
UHD зголемување на резолуцијата: UHD AI Супер резолуција
Режим на филм: Да
Спортски режим: Да
Индекс за изведба на слика: 2200
11-битна табла: Да
HDR (висок динамички опсег): HDR Pro
Паметен HDR: Да
Обработка на слика: AiPQ 2.0
Управување со бои: 3D LUT, 10P & 2P калибрација
Звучна моќ: 2×10 W
Музичка звучна моќ: 2×20 W
Dolby AC4, Dolby TrueHD
Автоматска контрола на јачината на звукот: Да
Веб прелистувач: Да
HbbTV: 2.0.2
SmartTV: Андроид ТВ и ТВ+ (29 јазици)
Социјална: Да
Процесор: 4-јадрен
Споделување: WiFi Chromecast и Т-кастинг
4K Netflix, YouTube, Amazon Prime и повеќе
Големина на пакување: 1645 /1000 /165 мм
Тежина: 17,60 кг
VESA Компатибилен
VESA Големина: 300 x 300 mm
Батерии за далечински управувач: Да
Тип на далечински управувач: RC802NU1+RC802V5

Дополнителни информации

Инчи

50", 55", 65"