50P735 50 ” TCL 4K HDR TV with Google TV and Game Master

29.490 ден

Големина на производот 1112 / 701 / 300 mm
Ширина и длабочина на држачот 924 / 300 mm
Големина на производот без држач 1112 / 650 / 9,8-51-81 mm
Големина на пакување 1265 / 767 / 130 mm
Производ / пакување 11,00 / 14,50 kg
Без држач 10,70 кг
EAN 5901292517526
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 50 / 127
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 50 / 126
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја WGC
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision, HDR10, PQ10, HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 2700
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD AI Супер резолуција
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

300 x 300 mm