Soundbar TCL TS7000

8.900 ден

Спецификации

Име TS7000
Канал 2.0CH
Максимална моќност 160W
Ниво на притисок на звук 97dB
Индикатор/Екран Led

Карактеристики

Тенок бар. Неверојатен звук

TS7000 има дизајн кој совршено се усогласува со вашиот TCL телевизор. Впечатливата мат површина и беспрекорните кривини само ја зголемуваат возбудата. Уживајте во супериорен ТВ-звук и софистициран дизајн со звучната лента TS7000. Идеално за 55 инчи телевизори и поголеми.

Пренесувајте музика безжично

Опремен со технологија Bluetooth, TS7000 е дизајниран да ве ослободи од кабли. Пренесувајте ја вашата омилена музика безжично во секое време со поврзување на вашиот паметен уред.

Подобро од ТВ-звук

Тестиран и подесен на наградуваниот iLab во Белгија, TS7000 е развиен од нашиот домашен инженерски тим кој има долгогодишно искуство во звучни и акустични искуства. Уживајте во гласен и јасен звук за навистина извонредно искуство со слушање.

Лесна контрола

TS7000 доаѓа со едноставен далечински управувач за лесно управување со режимите на напојување, јачина на звук, Bluetooth и звук. Работите се уште полесни ако користите TCL TV – користете го вашиот далечински управувач за поголема удобност и намалена неред.

Наменето за начинот на кој слушате

Извлечете повеќе од омилената забава со три различни режими на слушање: филм, музика и новости. Режимот на филм обезбедува дијалог со прецизна јасност додека го задржува влијанието на интензивните акциони сцени. Музичкиот режим ви овозможува да слушате инструменти, вокали и бас со чиста точност. А режимот News го изолира амбиенталниот звук од говорот, без да го одвлекува вниманието од бучавата во позадината.