Soundbar TCL TS9030, Raydanz

28.990 ден

Спецификации

Име TS9030
Канал 3.1
Максимална моќност 540W
Ниво на притисок на звук 100dB
Индикатор/Екран Led

Карактеристики

RAY · DANZ технологија

Иновативна RAY · DANZ технологија создава природна, извонредна и широка звучна сцена со поголемо слатко место за оптимално уживање.

Јасен дијалог

Не пропуштајте го разговорот – уживајте во појасен дијалог од централниот канал на звучната лента, наместен за оптимална јасност.

Безжичен сабвуфер

Сè звучи подобро со голем, моќен бас. Овој безжичен сабвуфер нуди решение без неред. Без жици, само огромен бас кој тресе земја.