65C635 65 ” TCL 4K QLED TV with Google TV and Game Master

55.990 ден

Големина на производот 1446 / 887 / 294 mm
Ширина и длабочина на држачот 764-1343 / 294 mm
Големина на производот без држач 1446 / 838 / 10,4-53-82 mm
Големина на пакување 1640 / 994 / 163 mm
Производ / пакување 18,10 / 23,70 kg
Без држач 18,00 кг
EAN 5901292517434
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 65 / 165,1
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 64,5 / 164
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја Квантна точка
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision, HDR10, HDR10+, PQ10,
HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 3100
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD AI Супер резолуција
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

300 x 300 mm