75C635 75 ” TCL 4K QLED TV with Google TV and Game Master

88.490 ден

Нема на залиха

Големина на производот 1671 / 1025 / 362 mm
Ширина и длабочина на држачот 783-1449 / 362 mm
Големина на производот без држач 1671 / 961 / 11,5-44-78-99 mm
Големина на пакување 1845 / 1160 / 255 mm
Производ / пакување 31,00 / 44,20 kg
Без држач 30,00 кг
EAN 5901292517427
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 75 / 190,5
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 74,5 / 189
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја Квантна точка
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision, HDR10, HDR10+, PQ10,
HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 3100
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD AI Супер резолуција
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

400 x 300 mm