TCL C715 QLED 4K UHD ANDROID TV

52.990 ден

Големина (ШxВxД) :1446 / 887 / 300 мм
Големина без ногарки: 1446 / 837 / 9,6-31-66-76 мм
Дигитално намалување на бучавата: Да
Динамичен контраст: Мега
UHD зголемување на резолуцијата: UHD супер резолуција
Режим на филм: Да
Спортски режим: Да
Индекс на изведба на слика: 2400
10-битна табла: Да
HDR (висок динамички опсег): HDR Premium
Паметен HDR: Да
Обработка на слики: IPQ 2.0
Управување со бои: 3D LUT, 10P & 2P калибрација
Микро затемнување: Да
Звучна моќ: 2×10 W
Музичка звучна моќ: 2×20 W
Dolby AC4, Dolby TrueHD, Atmos
Автоматска контрола на јачината на звукот: Да
Веб прелистувачДа
HbbTV2.0.2
SmartTV Андроид ТВ и ТВ+ (29 јазици)
Процесор: 4-јадрен
Споделување:  WiFi Chromecast и Т-кастинг
4K Netflix, YouTube, Amazon Prime и повеќе
Google Home
Големина на пакување: 1260 /760 /142 мм
Тежина: нето/бруто: 11,90 кг
Тежина со држач без стоење: 12.20 / 16.00 кг
VESA Компатибилен
VESA Големина: 200 x 200 mm
Батерии за далечински управувач: Да
Тип на далечински управувач: RC802N4

Опис

Големина (ШxВxД) : 1114 /702 /270 мм
Големина без ногарки: 1114 /648 / 9,7-39-68-75 мм
Дигитално намалување на бучавата: Да
Динамичен контраст: Мега
UHD зголемување на резолуцијата: UHD супер резолуција
Режим на филм: Да
Спортски режим: Да
Индекс на изведба на слика: 2400
10-битна табла: Да
HDR (висок динамички опсег): HDR Premium
Паметен HDR: Да
Обработка на слики: IPQ 2.0
Управување со бои: 3D LUT, 10P & 2P калибрација
Микро затемнување: Да
Звучна моќ: 2×10 W
Музичка звучна моќ: 2×20 W
Dolby AC4, Dolby TrueHD, Atmos
Автоматска контрола на јачината на звукот: Да
Веб прелистувачДа
HbbTV2.0.2
SmartTV Андроид ТВ и ТВ+ (29 јазици)
Процесор: 4-јадрен
Споделување:  WiFi Chromecast и Т-кастинг
4K Netflix, YouTube, Amazon Prime и повеќе
Google Home
Големина на пакување: 1260 /760 /142 мм
Тежина: нето/бруто: 11,90 кг
Тежина со држач без стоење: 12.20 / 16.00 кг
VESA Компатибилен
VESA Големина: 200 x 200 mm
Батерии за далечински управувач: Да
Тип на далечински управувач: RC802N4

Дополнителни информации

Инчи

55", 65"