TCL 32″ S5200 HD HDR TV with Android TV

Original price was: 15.990 ден.Current price is: 7.990 ден.

Големина на производот 732 / 480 / 175 mm
Ширина и длабочина на држачот 615 / 175 mm
Големина на производот без држач 732 / 435 / 11-40-80 mm
Големина на пакување 800 / 512 / 126 mm
Производ / пакување 4,00 / 5,30 kg
Без држач 3,90 кг
EAN 5901292517120
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 32 / 81,3
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 31,5 / 80
Резолуција на панелот HD
Технологија за широка боја -
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати HDR10: Netflix, USB 1080p, HDMI
1080 стр
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 300
Резолуција 1366x768
Криви / Заобленост -
10 битен панел -
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата Да
Управување со боја Калибрација 10P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

100 x 100 mm