65P735 65 ” TCL 4K HDR TV with Google TV and Game Master

48.990 ден

Големина на производот 1446 / 888 / 352 mm
Ширина и длабочина на држачот 1268 / 352 mm
Големина на производот без држач 1446 / 826 / 8-45-53-78 mm
Големина на пакување 1640 / 988 / 155 mm
Производ / пакување 19,50 / 26,50 kg
Без држач 19,20 кг
EAN 5901292517502
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 65 / 165,1
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 64,5 / 164
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја WGC
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision, HDR10, PQ10, HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 2700
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD AI Супер резолуција
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

200 x 200 mm