P735 TCL 4K HDR TV with Google TV and Game Master

34.990 ден73.490 ден

Големина на производот 1226 / 766 / 265 mm
Ширина и длабочина на држачот 1116 / 265 mm
Големина на производот без држач 1226 / 704 / 8-44-53-78 mm
Големина на пакување 1400 / 860 / 135 mm
Производ / пакување 13,50 / 17,80 kg
Без држач 12,60 кг
EAN 5901292517519
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 55 / 139,7 - 75/166,8
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 54,6 / 139 74.9/166
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја WGC
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision, HDR10, PQ10, HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 2700
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD AI Супер резолуција
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Инчи

55", 75"