75P615 75 ” Slim 4K TV with HDR and Android TV

68.490 ден

Нема на залиха

Големина на производот 1677 / 1030 / 401 mm
Ширина на штандот 1435 mm
Големина на производот без држач 1677 / 965 / 12-57-85 mm
Големина на пакување 1840 / 1155 / 250 mm
Производ / пакување 26,70 / 39,70 кг
Без држач 26,00 кг
EAN 5901292514396
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 75 / 190,5
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 74,5 / 189
Резолуција на панелот UHD
Технологија со широка боја Динамична боја
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати HDR10, PQ10, HLG
HDR осветленост -
Индекс на изведба на слика* 1500
Резолуција 3840x2160
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слики IPQ 2.0 Engine
Затемнување Про
Ултра AR облога -
UHD зголемување на резолуцијата UHD супер резолуција
Управување со бои 3D LUT, 10P и 2P калибрација
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

300 x 300 mm