P615 50 ” Slim 4K TV with HDR and Android TV

30.490 ден

Големина на производот: 1451 / 892 / 355 mm

Ширина на држачот: 1203 mm

Големина на производот без држач: 1451 / 841 / 12-54-84 mm

Големина на пакување: 1645 / 990 / 162 mm

Производ / пакување: 17,80 / 24,40 кг

Без држач: 17,60 кг EAN 5901292514402

Прирачник – 29 јазици

Вкл. 3D очила

Опис

Големина на екранот (инчи/см): 50 / 127.7

Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 50 / 127

Резолуција на панелот: UHD Технологија со широка боја

Динамична боја HDR (висок динамички опсег): Да

HDR формати: HDR10, PQ10, HLG

HDR осветленост – Индекс на изведба на слика* 1500

Резолуција: 3840×2160

Заобленост – 10 битен панел: Да

Динамичен контраст: Мега Обработка на слики IPQ 2.0 Engine Затемнување Про Ултра AR облога – UHD зголемување на резолуцијата –  UHD супер резолуција

Управување со бои 3D LUT, 10P и 2P калибрација

Дигитално намалување на шумот: Да

Филмски режим: Да

Дополнителни информации

Милиметри

300 x 300 mm