75X925 75 ” TCL 8K Mini-LED TV Onkyo sound system

199.990 ден

Големина на производот 1673 / 1042 / 309 mm
Ширина на штандот 485 / 309 mm
Големина на производот без држач 1673 / 1014 / 25-72-58 mm
Големина на пакување 1917 / 1166 / 335 mm
Производ / пакување 43,90 / 60,70 kg
Без држач 42,70 кг
EAN 5901292515676
Прирачник - јазици број 29
Вкл. 3D очила -

Опис

Големина на екранот (инчи/см) 75 / 190,5
Видлива големина на екранот: дијагонала (инчи/cm) 74,5 / 189
Резолуцијата на панелот е недефинирана
Технологија со широка боја Квантна точка
HDR (висок динамички опсег) Да
HDR формати Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10,
PQ10, HLG
HDR осветленост 1500 nits
Индекс на изведба на слика* 4700
Резолуција 7680x4320
Криви / Заобленост -
10 битен панел Да
Динамичен контраст Мега
Обработка на слика AiPQ 2.0 Engine
Затемнување Да
Ултра AR облога -
Унапредување на UHD 8K AI
Управување со боја Калибрација 20P и 2P
Дигитално намалување на шумот Да
Режим на филм Да

Дополнителни информации

Милиметри

400 x 400 mm