Паметни очила FAUNA – Levia Black

Original price was: 12.250 ден.Current price is: 8.990 ден.

  • Димензии : 145,5 x 46,5 x 153,5 mm/ 145,5 x 49 x 151 mm
  • Тежина: 50 g
  •  Леќи:  ZEISS DuraVision® BlueProtect или
  • Тип: Градиент затемнети сончеви леќи од Carl Zeiss Vision
  • Дебелина: 1,8 mm
  • Ниво на заштита : ултравиолетови UV400
  • Боја: Levia Black

Опис

ГОЛЕМИНА И ТЕЖИНА

Големина (Levia Black):
145,5 mm x 46,5 mm x 153,5 mm

Тежина: 50 g

КУТИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ 

Големина на кутија за полнење:  169 mm x 57 mm x 66 mm
Тежина:  196 g

АУДИО

Систем:  Двонасочен звучен систем со USound MEMS микрозвучници и електродинамички вуфери
Јачина на звук:  80 dB @ 1 kHz
Фреквенција :  250 Hz до 20 kHz
Микрофон:  2 микрофони

БАТЕРИЈА

Подготвено:  до 20 часа
Медиуми:  до 4 часа музика, гласовен асистент, телефонски повици.
Време на полнење:  макс. 2 часа
Капацитет на батерија :  1300 mAh

КОМПАТИБИЛНОСТ

Оперативен систем:  iPhone 5 или повисок со iOS 10 или понова
Андроид:   повеќето уреди со Android со Android 6.0 или понова верзија