Паметни очила FAUNA – Fabula Crystal Brown

Original price was: 12.250 ден.Current price is: 8.990 ден.

 • Димензии : 145,5 x 46,5 x 153,5 mm/ 145,5 x 49 x 151 mm
 • Тежина: 50 g
 •  Леќи:  ZEISS DuraVision® BlueProtect или
 • Тип: Градиент затемнети сончеви леќи од Carl Zeiss Vision
 • Дебелина: 1,8 mm
 • Ниво на заштита : ултравиолетови UV400
 • Боја: Crystal brown

Опис

Пакување

 • Големина: 95 x 205 x 85 mm
 • Тежина: 364 g

Вкупна тежина: 610 g

Аудио,конектирање и компатибилност

 • Звучници: двонасочен звучен систем вклучувајќи -USound MEMS ADAP микрозвучник

Фреквентен опсег: 250 Hz до 20 kHz

 • SPL: 80 dB @ 1 kHz
 • THD: < 5 % (1-20 kHz)
 • 2 микрофони

Траење на батеријата: до 20 часа

 • Време на репродукција: до 4 часа музика, voice, телефонски повици
 • Очила со капацитет на батерија: 100 mAh
 • Време на полнење на очилата: макс. 2 часа
 • Куќиште за полнење со капацитет на батерија: 1300 mAh
 • Време на полнење на кутијата за полнење: макс. 2 часа

Безжична врска:

 • Bluetooth 5.0 со опсег до 10 метри

Компатибилност:

 • iPhone 5 или понова верзија со iOS 10 или понова верзија
 • Уреди со Android со Android 6.0 или понова верзија

Контрола на допир:

 • Осетливи  на допир

Температура:

 • Работна температура: 0°C до +35°C
 • Не чувајте изложени на прекумерни извори на топлина

Дополнителни информации

Бои

Crystal Brown

Карактеристики