Dyson V11 Total Clean Бежична Правосмукалка

На залиха

45.990 ден

На залиха

 • Висина – 261 мм
 • Должина – 250 мм
 • Ширина – 1286 мм
 • Време на полнење – 4,5 часа
 • Гаранција – 2 години

Опис

 • Циклонска технологија – 14 циклони
 • Bin волумен – 0,76л
 • Филтрација – Напредна филтрација преку целата машина
 • Почиста глава – Погон на вртежен момент
 • Моќ на вшмукување: засилување – 220AW
 • Време на извршување- До 60 минути (режим на вшмукување 1)*
 • Висина – 261 мм
алт
 • Должина – 250 мм
 • Ширина – 1286 мм
 • Време на полнење – 4,5 часа

Карактеристики

Почиста глава на тепих со слика на екран што прикажува три режими на напојување

Вистинскиот режим на чистење за вистинската задача

Три режими за чистење оптимизирани за различни задачи. Правилен баланс на моќ и време на работа, онаму каде што ви треба.

Главата за чистење со висок вртежен момент ги собира остатоците од тепихот

Моќно чистење на подови и теписи

Интегрираниот дигитален мотор ја врти лентата со четка до 60 пати во секунда. Врти цврсти најлонски влакна длабоко во тепих за да се отстрани нечистотијата, а филаментите од јаглеродни влакна зафаќаат ситна прашина на тврдите подови.

Одблиску на Dyson V11 LCD екранот

Интелигентно известува во реално време

Ги следи перформансите на системот 8.000 пати во секунда, а потоа известува во реално време на LCD екранот.

Пресек на вакуум батериски пакет Dyson V11™

Уникатен систем за управување со енергија од батеријата

Технологијата за оптимизирање на енергија на Dyson и активирањето за заштеда на батерии помагаат да се максимизира времето на работа, користејќи ја енергијата само кога ви треба.

Правосмукалката Dyson V11 се празна во корпа

“Point and shoot” празнење на хигиенска корпа

Механизмот „point and shoot“ хигиенски исфрла прашина и остатоци длабоко во вашата корпа, со едно дејство – така што нема потреба да ја допирате нечистотијата.

Правосмукалката Dyson V11 се става на ѕиден приклучок

Drop-in docking

Вакуумот Dyson V11™ се спушта во ѕидниот приклучок за да го наполни и уредно да ги складира алатите.

Dyson V11™ вакуумска батерија со кликнување

Со еден клик извадете ја батеријата

Отстранете и заменете со притискање на копче за уште подолго чистење.² .

Уникатен систем за управување со батерии на Dyson на X-ray

Напојување

Седум-клеточната никел-кобалт-алуминиумска батерија има моќ без да бледнее да чисти насекаде

Пресек на моторот на правосмукалката Dyson V11™

Се напојува со мотор Dyson Hyperdymium™

Врти до 125.000 вртежи во минута, создавајќи најмоќно вшмукување од кој било безжичен вакуум. 1

Дијаграм на циклоните на Дајсон

Технологија Radial Root Cyclone™

14 циклони создаваат сили од 79.000 g за фрлање прашина во корпата без затнување на филтерот, така што нема губење на вшмукувањето.

Илустрација на системот за филтрирање на вакуумот Dyson V11

Филтрација со цела машина

Целосно запечатениот систем за филтрирање заробува 99,97% од честичките со големина од 0,3 микрони – исфрлајќи почист воздух. 2

Илустрација на акустичниот систем на вакуумот Dyson V11

Акустички конструиран

Дизајниран да ги апсорбира вибрациите и да ја намалува бучавата, да го одржува нивото на звукот надолу.

Dyson V11 рамо до рамо со Dyson V8 за илустрација на линијата конфигурација

In-line конфигурација

Моторот, корпата и циклонот се порамнети, така што воздухот се вовлекува во циклоните по права линија – помагајќи да се создаде моќно вшмукување на Dyson.

Графички број 60 и икона за батерија

До 60 минути вшмукување

1 Наведеното време на работа се применува во режимот на вшмукување 1 со прикачен немоторизиран алат.