Mi Air Purifier Pro + Medisana Air Room Purifier

14.490 ден

Прочистува простории до 60 m3

Систем за компресија на воздух

500 m3/h честички CADR

OLED екран

Опис

Прочистува простории до 60 m3

Систем за компресија на воздух

500 m3/h честички CADR

OLED екран