Dyson V8 Motorhead – рачна правосмукалка

23.490 ден

Нема на залиха

Dyson дигитален V8 мотор
Електрична четка со директен погон
Влакната од мек јаглен собираат ситна прашина од тврдите подови
ХЕПА филтер
Хигиенско вадење прашина
Копчиња за брзо ослободување
Ниво на бучава: 82 dB
Капацитет на резервоар: 0,54 литри
Силата на вшмукување: 115 W
Тежина: 2,63 кг
Траење на батеријата во нормален режим: 40 минути
Траење на батеријата со моторна четка: 25 минути
4 додатоци во кутијата

Опис

Dyson дигитален V8 мотор
Електрична четка со директен погон
Влакната од мек јаглен собираат ситна прашина од тврдите подови
ХЕПА филтер
Хигиенско вадење прашина
Копчиња за брзо ослободување
Ниво на бучава: 82 dB
Капацитет на резервоар: 0,54 литри
Силата на вшмукување: 115 W
Тежина: 2,63 кг
Траење на батеријата во нормален режим: 40 минути
Траење на батеријата со моторна четка: 25 минути
4 додатоци во кутијата