Dyson Hot+Cool™ Jet Focus fan heater AM09 (White/Silver)

Опис

Го засилува протокот на воздух. Да ве загрее или брзо да ве разлади.

Непрекинат проток на мазен проток на воздух

10 поставки за брзина

Програмабилен тајмер за спиење

Карактеристики

Air Multiplier™ технологија

Го засилува околниот воздух, давајќи непрекинат проток на мазен проток на воздух.

Те грее

Нашите керамички плочи брзо се загреваат за да ве загреат брзо на ладно време.¹

Ве лади

Моќниот, засилен проток на воздух ве лади брзо во топло време.

Контрола на млазен фокус

Изберете помеѓу Фокусирани и Дифузни режими за лично или загревање на целата просторија.¹ И директно ладење или благ ветер при топло време.

Тајмер за спиење

Може да се програмира да се исклучува по претходно поставени интервали, од 15 минути до 9 часа.

Далечински управувач

Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на вашиот грејач со вентилатор Dyson Hot+Cool™ Jet Focus.

Мазна осцилација

За насочување на протокот на воздух низ просторијата.

Спецификации

Проток на воздух на макс. поставување

49 галони

Дијаметар на засилувач

6 in

Дијаметар на основата со плоча

8 in

Должина на кабелот

5.9 стапки

Тип на третман на воздух

Топло+ладно

Формат

Биро

Поставки за температура

Да, до степен (32-98,6 степени Фаренхајти)

Тежина

5.91 lb

Висина

23.43 in

Должина

6.02 in

Ширина

4.45 in

Во кутијата

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact PH3A (White/Nickel)
Заоблен и магнетизиран за уредно складирање на машината.