Deerma TB880 Чистач за прскање со вода 350 мл

1.690 ден

 • Под што брзо се суши
 • Прска 2ML Вода
 • Широк простор за прскање 95 см
 • Само 750 g Лесна тежина
 • Резервоар за вода од 0,35 литри, еднаш наполнет за 100 ㎡ површина, прикован!
 • Карбонска крпа за џогер од микрофибер
 • Чистење на прачка, ѕид и таван од 1,2 m.

Опис

Опис
Deerma Water Spray Mop за домаќинство Попаметни задачи Попаметниот дом доаѓа од Xiaomi Еко-синџирот Deerma. Овој џогер за прскање со вода нуди лесен и ефикасен начин на чистење. Не само што е брз и ефикасен, туку може да се користи и за чистење на различни видови подни површини како керамика, тврдо дрво, ламинат, меѓу другото. Лесно се контролира. доволно флексибилен за пристап до аглите и стиснатите области како што се под масата, софата, креветот меѓу другото. Нема потреба од струја. Понатаму, не мора да носите кофа наоколу бидејќи џогерот има вграден резервоар за вода од 0,35 литри, откако ќе се наполни за 100 ㎡ чистење на површината, ќе се закова!.

Спецификации
Име на брендот: Deerma
Број на модел: џогер со спреј за вода-TB880
Размер: 1:5
Боја: Бела
Материјал на школка: ABS
Материјал за џогер: микрофибер
Материјал за прачка: челик
Капацитет на резервоарот: 350ml
Максимална должина: 120 см
Тежина: 1 кг
Големина: 4,72× 3,74 × 25,9 инчи

Карактеристики

 •  Под што брзо се суши
  Со Deerma Water Spray Mop, не треба да чекате долго време пред да се исуши подот, малку влажно, малку влажно и брзо влажно.
 • 2ML Вода малку влажна
  Дерма џогерот за прскање со вода нуди вистинска количина на влага која веднаш се суши откако ќе се одвлече џогерот.
 • Широк простор за прскање 95 см
  Шипката на џогерот може да се прилагоди така што површината за прскање со преса може да достигне 95 см. Доаѓајќи со широка површина за чистење, формира униформа површина за прскање во облик на вентилатор што помага да се заштеди време.
 • Само 750 g Лесна тежина
  Тежи само 0,75 кг и затоа може лесно да се подигне. Можете да го користите за чистење на целата куќа без да се изморите.
 • Резервоар за вода од 0,35 литри, еднаш наполнет за 100 ㎡ површина, прикован!
 • Карбонска крпа за џогер од микрофибер
  Елиминира нечистотија, слој за апсорпција на вода, слој за поврзување со лепило,
  Совршена џогер за лесно и брзо отстранување на дури и најтврдоглавата нечистотија, дамки од масло, пигменти во тешко достапните агли од вашиот дом.
 • Чистење на прачка, ѕид и таван од 1,2 m.
  ABS рачка со добро чувство на стисок, челична рачна носење Цврста и издржлива, Лесна за полнење на резервоарот за вода.

Пакетот вклучува
1 × Deerma џогер со спреј за вода
1 × Чистач
1 × Резервоар за вода
1 × Упатство за употреба