Deerma TB500 џогер со спреј за вода 360 степени Ротирачки 350 мл Чистач за резервоар за вода и крпа за чистење

990 ден

Нема на залиха

 • Со технологијата за малку влажно чистење, посипете вода при бришење и подот
 • Спрејот на далечина од 95 см се постигнува со прилагодување на столбот за џогер
 • Само тежи 0,75 кг, изнесува 3 јаболка, можете лесно да го подигнете
 • Резервоар за вода од 350 мл, вода еднаш и завршете чистење од 100 квадратни метри
 • Карбон-фибер крпа за заклучување прашина, ја фаќа ситната прашина и темелно ја чисти празнината
 • Ротирачки 360° за 1,2 m издолжете го столбот за џогер, лесно исчистете го аголот и високото место

Опис

Опис

Дали сте загрижени за проблемот со лизгавиот под? Овој џогер ја прифаќа технологијата за малку влажно чистење, спреј вода при бришење и подот брзо ќе се исуши. Широкиот опсег на прскање се карактеризира со заштеда на труд и е совршен за вашето семејство. Само тежи 0,75 кг, го намалува заморот и ви помага лесно да ја исчистите целата соба. Оваа џогер има резервоар за вода од 350 ml, можете да наводнете еднаш и да завршите со чистење од 100 квадратни метри. Ротирачки столб за џогер за 360° детално со дизајн за издолжување од 1,2 m, лесно исчистете го аголот и исчистете го високото место без напор. Вашиот помошник за домашна работа.

Главни карактеристики:

 • Со технологијата за малку влажно чистење, испрскајте вода при бришење и подот
 • Спрејот на далечина од 95 cm се постигнува со прилагодување на столбот за џогер
 • Само тежи 0,75 кг, изнесува 3 јаболка, можете лесно да го подигнете
 • Резервоар за вода од 350 мл, наводнете еднаш и завршете чистење од 100 квадратни метри
 • Крпа од карбонски влакна за заклучување на прашина, ја фаќа ситната прашина и темелно ја чисти празнината
 • Ротирачки 360° издолжете го столбот за џогер за 1,2 m, лесно исчистете го аголот и високото место