Xiaomi Deerma DEM-MQ600 пренослив отстранувач на влакненца

1.490 ден

Тежина        0,5 кг
Бренд       Деерма

Опис

За производот:

  • Дизајн со две глави, флексибилно управување
  • Еластична заштитна мрежа за облека
  • Мотор од 7000 вртежи во минута
  • Пловечки нож
  • 360 степени лесна за туркање кружна кула
  • Лесен пренослив
  • Висечка лента
  • Моментално вшмукување
  • Практично USB полнење