Botslab P4 Pro Kamera

2.690 ден

Нема на залиха

Опис

2K камера за надзор со 360 ° Пан и наклон

Проверете во секое време, насекаде
Со сите детали што можете да ги очекувате
Камерата за надзор POT Pro опфаќа 2K HD видеа ден и ноќ со 360 ° хоризонтални и 152 °
вертикален поглед, минимизирање на слепи точки за да ви даде широк поглед на секој дел од вашиот дом.
P4 Pro ја намалува несаканата бучава на сликата и ви овозможува да зумирате и излегувате за да ги видите сите детали.

Загрижени за приватноста? Со оваа камера таа е заштитена!

Секогаш можете да ја исклучите камерата со едноставно спуштање надолу или со притискање на вашата апликација. Сите клипови се шифрирани со банкарско ниво на безбедност (CHACHA20) пред да бидат зачувани локално или во Amazon AWS облак ако ви треба повеќе простор. Заштитете ја вашата приватност во секое време.

Автоматски го повикува сопстевникот преку воспоставување повик со него 

P4 Pro ви овозможува да внимавате на вашите деца кои играат во друга соба и да разговарате во реално време со нив.

* Притиснете го копчето 1-2s на камерата за да воспоставите повик