360 Dash Камера G500H

2.290 ден

Нема на залиха

Опис

Спецификација

  • 2К HD Камера
  • Визија по агол од 130 степени
  • Слики и видеа со полна боја на ниско светло
  • Можност за воспоставување на повик
  • АИ детекција на движење
  • Лесна инсталација