360 Video Doorbell X3

Original price was: 9.990 ден.Current price is: 6.990 ден.

 • Камера: 5MP
 • Резолуција: 2496*1920
 • Меморија за складирање: 8GB
 • Wi-Fi засилувач со двоен опсег (2,4 или 5,0 GHz)
 • Сензор со радар
 • Детекција на движење
 • Препознавање на слики

Опис

 • 5MP Супериорна HD камера со ѕвонче на врата: Се одликува со најсовремена камера со висока резолуција од 5 мегапиксели за снимање и зачувување видео во неверојатна резолуција 2496*1920 за да можете да видите важни детали.
 • Сензорот со радар нуди ултра прецизно откривање за да ја следите траекторијата на објектот и да избегнете лажни аларми од сообраќај или пешаци. 360 X3 ви овозможува да ја прилагодите зоната на движење, за да бидете сигурни дека ги гледа само областите што ги сакате, без да снимате возила или пешаци што минуваат.
 • Меморија од 8 GB за складирање. Исто така, служи како Wi-Fi засилувач со двоен опсег (2,4 или 5,0 GHz), проширувајќи ја вашата Wi-Fi покриеност низ вашиот дом и обезбедувајќи двонасочни аудио и визуелни повици преку ѕвончето на вратата.
 • Избегнувајте лажни предупредувања: Алгоритми ја користат нашата најсовремена технологија за препознавање слики за да направиме разлика помеѓу човечкото и друг вид движења, така што нема да добивате лажни аларми.
 • Снимање на движење: Штом нешто ги активира сензорите за движење, веднаш ќе се активира и ќе постави клипови од 10 до 60 секунди и ќе ви ги испрати, ќе биде веднаш видливо во реално време и достапно за репродукција подоцна.