Amazfit GTS 2 mini паметен часовник

5.200 ден

Дополнителни информации

Боја

Flamingo pink, Sage green, Midnight black

Спецификација

Дизајн

 Полноќно црно, фламинго розово, зелена жалфија
 40,5 x 35,8 x 8,95 mm (без основа на сензор)
 19,5 g (без каиш)
 Легура на алуминиум
 Пластика
– 1 копче
Водоотпорен – 5 ATM

Екран

 АМОЛЕДЕН
 1,55 инчи
 354 х 306
 301 година

Батерија

220 mAh (типична вредност)
 Основа за полнење
 Околу 2 часа
10 дена
21 ден
7 дена

Сензор

Huami само-развиен

BioTracker TM 2 PPG (поддршка на крв-кислород) сензор за биолошки податоци

Сензор за забрзување, сензор за жироскоп

Геомагнетски сензор, сензор за амбиентално светло – Вибриран мотор
 Bluetooth 5.0 BLE

Ремен

 Силиконски
 20 мм
Класична тока за игла

Карактеристики

Мини големина, максимална моќност

Ултра-тенок и лесен дизајн | секогаш вклучен AMOLED-екран |
Мерење на заситеност на кислород со кислород I 70+ режими на спорт

Траење на батеријата 14 дена

Целосно оптимизиран систем за управување со батеријата овозможува до 14 дена траење на батеријата за Amazfit GTS 2 мини. Ослободете се од вознемиреноста што ја носи постојаното полнење и продолжете да тече енергијата. Батеријата од 220 mAh е подготвена да ве напојува со активност до две недели.