МАЗНА. ВИТКАНА. МЕКА. СУВА.

Без екстремна топлина. Стајлерот Dyson Airwrap има додатоци за виткање и четки за поголем волумен и измазнување.

ЈА ВИТКА И ОБЛИКУВА КОСАТА
СТАЈЛИНГ СО ВОЗДУХ, А НЕ СО ЕКСТРЕМНА ТОПЛИНА

Стајлерот Dyson Airwrap ја искористува аеродинамичката појава наречена Coanda ефект.
Го закривува воздухот за да ја привлече и завитка косата во бурето.

СУШИ И СТИЛИЗИРА ИСТОВРЕМЕНО

Со комбинирање на влага во вашата коса со моќен проток на воздух и контролирана топлина, стилот на Dyson Airwrap can може да се стилизира и суши истовремено.
Без екстремна топлина.