Dyson Purifier Cool прочистувач™ TP07 (бело/сребрено)

41.890 ден

Нема на залиха

Автоматски ги препознава, фаќа и заробува сите загадувачи за да го направи амбиенталнот воздух почист

Ја прочистува целата соба¹ и дополнително ве лади5

Dyson нуди гаранција од 2 години

 

Опис

Реконструиран за да обезбеди 50% почист воздух*

Најновите прочистувачи на Dyson комбинираат интелигентно чувство со напреден систем за филтрирање. Филтерот со активен јаглен ги отстранува гасовите и мирисите, а HEPA филтерот зафаќа 99,97% од честичките со големина од 0,3 микрони. А прочистувачите Dyson имаат моќна технологија Air Multiplier™ за прочистување на целата просторија.¹

  • Сертифициран со Energy Star

Карактеристики