Dyson Pure Hot&Cool -прочистувач на воздух HP02 (White/Silver)

29.990 ден

Нема на залиха

 • Тројна функционалност: Прочистува во текот на целата година; Се загрева со термостатска контрола во зима; Вентилатор за ладење во лето
 • HEPA филтер: Отстранува 99, 97 проценти од алергени и загадувачи со големина од 0, 3 микрони, вклучувајќи полен, прашина, мувла, бактерии и првут од домашни миленици;
 • Вториот филтер слој со активен јаглерод ги доловува мирисите од домаќинството и испарливите органски соединенија како што се гасовите од бојата
 • Автоматскиот режим ја следи просторијата и реагира на загадувачите во воздухот, се вклучува и исклучува за да се одржи оптималниот квалитет на воздухот
 • Овозможено WiFi: компатибилни со Alexa и Siri
 • Контрола на млазот: грејачот за прочистување Dyson Pure Hot + Cool Link може да се користи за лично загревање на долг дострел или брзо, или загревање на целата просторија
 • Други карактеристики: далечински управувач, тајмер за спиење, осцилација, ноќен режим и лесен за чистење; 
 • Апликацијата Dyson Link обезбедува извештаи за квалитетот на воздухот во реално време и ви овозможува далечински да го контролирате прочистувачот од вашиот паметен телефон

Опис

 • Тројна функционалност: Прочистува во текот на целата година; Се загрева со термостатска контрола во зима; Вентилатор за ладење во лето
 • HEPA филтер: Отстранува 99, 97 проценти од алергени и загадувачи со големина од 0, 3 микрони, вклучувајќи полен, прашина, мувла, бактерии и првут од домашни миленици;
 • Вториот филтер слој со активен јаглерод ги доловува мирисите од домаќинството и испарливите органски соединенија како што се гасовите од бојата
 • Автоматскиот режим ја следи просторијата и реагира на загадувачите во воздухот, се вклучува и исклучува за да се одржи оптималниот квалитет на воздухот
 • Овозможено WiFi: компатибилни со Alexa и Siri
 • Контрола на млазот: грејачот за прочистување Dyson Pure Hot + Cool Link може да се користи за лично загревање на долг дострел или брзо, или загревање на целата просторија
 • Други карактеристики: далечински управувач, тајмер за спиење, осцилација, ноќен режим и лесен за чистење; 
 • Апликацијата Dyson Link обезбедува извештаи за квалитетот на воздухот во реално време и ви овозможува далечински да го контролирате прочистувачот од вашиот паметен телефон