Dyson Airwrap™ Complete (Red)

39.990 ден

Нема на залиха

Опис

  • Dyson Airwrap Complete Styler е дизајниран за повеќе типови и стилови на коса. Одликувајќи се со стил на воздух Коанда и придвижуван од дигиталниот мотор Dyson, корисниците можат да виткаат, мафтаат, мазнат и сушат без екстремна топлина.
  • Обликува и суши истовремено – дизајнирани за стилизирање на влажна коса со комбинирање на моќниот проток на воздух со контролирана топлина, за да ја исушат косата додека се стилизира. Моторот со 13 сечила се врти до 110.000 вртежи во минута
  • Го користи ефектот Коанда за да ја завитка косата околу бурето за обемни кадрици и бранови користејќи само воздух, без механизми за стегање или ракавици
  • Четките за измазнување служат за привлекување на косата на нивната површина и поттикнување на воздухот
  • Комплетот вклучува: Два додатока со воздушна обвивка дизајнирани да создаваат обемни кадрици или бранови, два додатока со воздушна обвивка дизајнирани да создаваат лабави кадрици или бранови, цврста четка за измазнување дизајнирана да ги изедначи и контролира влакната, цврста четка за измазнување дизајнирана за да се изедначи и контролира косата склона кон виткање, мека четка за измазнување дизајнирана за нежно усогласување и измазнување на тенка коса, тркалезна четка за волумен дизајнирана да обликува фина, рамна коса, фен за пред-стилизирање.
  • Додатоците со еден клик и прекинувачот за брзо ослободување ви овозможуваат брзо менување на нивоата додека стилизирате
  • Вртлив кабел за леснотија на движење, под секој агол; Проток на воздух (lps): 13l/s

Дополнителни информации

Боја

Црвена

Карактеристики