Xiaomi Deerma – ST636W Навлажнувач на воздух

3.490 ден

Нема на залиха

 • Ладен овлажнител за магла
 • Горе наполнете го резервоарот за вода: избегнувајте непотребни излевања
 • Широк отвор за полесно чистење: Ви овозможува да го исчистите секој ќош и пукнатина за резервоар без дамка
 • Дизајн на фиоката за арома
 • Ултразвучната технологија тивко распрснува фина магла
 • Време на работа најмалку 16 часа по полнење на резервоарот
 • Автоматско исклучување кога е празно
 • Контрола на LED дисплеј
 • Функција: Тајмер, влажност, влажност, режим на спиење

Опис

Карактеристики

 • Ладен овлажнител за магла
 • Горно полнење на резервоарот за вода: избегнување на непотребни излевања
 • Широк отвор за полесно чистење: Ви овозможува да го исчистите секој ќош и пукнатина за резервоар без дамка
 • Дизајн на фиоката за арома
 • Ултразвучната технологија тивко распрснува фина магла
 • Време на работа најмалку 16 часа по полнење на резервоарот
 •  Автоматско исклучување кога е празно
 • Контрола на LED дисплеј
 • Функција: Тајмер, влажност, влажност, режим на спиење

Спецификација

 • Номинална моќност: 28W
 • Големина на производот: 277*156*270мм
 • Влажност на час 280±50ml/h
 • Капацитет: 4,5L
 • Бучно: ≤35dB
 • N/G тежина :1,86/2,36kg

Тежина 2,36 кг
Димензии 277 × 156 × 270 см