360 Паметен Часовник за Деца Е2

7.490 ден

360 Паметен Часовник за Деца Е2

Следење во реално време

Батерија 800 mAH

4G двојна камера

Видео повик

Опис

360 Паметен Часовник за Деца Е2

Следење во реално време

Батерија 800 mAH

4G двојна камера

Видео повик

Дополнителни информации

Бои

Blue, Pink