Echo

МОЌНОСТ 350 W

Моделот echo е електричен скутер за возрасни кој е најмоќниот досега: 350 W постојано го засилува неговиот мотор за да го достигне фабричкиот максимум на брзина ограничена на 25 km/h

Гаранција 12 месеци

Овој модел доаѓа со 1-годишна гаранција за производствени дефекти и 6-месечна гаранција за батерии.

БАТЕРИЈА 36V 10 Ах

Нејзината литиумска јонска батерија од 36V 10,4Ah го напојува номиналниот мотор од 350W со врвови од 600W и му дава опсег на користење од 35 километри, за да можете слободно да се движите низ вашиот град без страв од празнење на неговите енергетски ќелии. За тие да бидат повторно подготвени, потребно е само да го поврзете на неговиот полнач 3-5 часа

1 година гаранција

ECHO

Моќност до 500w, моќна задна барабанска сопирачка, двојна суспензија и ексклузивен дизајн на Skateflash

24.990 ден

ECHO Skateflash

Безбеден, удобен и целосно одобрен

Безбедно и стабилно возење

Удобен и безбеден модел, целосно одобрен, со доволно моќ и автономија за да можете да го користите на вашите дневни патувања

Придобивки

Skateflash echo е електричен скутер од 350 w. Идеална моќност за удобно и безбедно возење. Со овој скутер нема да останете да лежите на падини, ги качува како ништо со тежина до 120 кг.

Номинална моќност
0 W
KM/h фабрички ограничен
0
На автономија
0 KM
Tркала на надувување
0 ''