Најнова технологија

Почнувајќи од 0.00 месечно

Dyson V8 silver-nickel

Dyson V8

Моќен и лесен за брзо чистење. Без кабелот. Сега со најновата технологија за отплеткување на косата
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

2.5 kg

Време на полнење

5 часа

Циклонска технологија

15 циклони

Филтрација

Филтрација на цела машина

Волумен на корпа

0.54 L

Максимално време на користење

40 минути

Висина

1256 mm

Должина

220 mm

Ширина

250 mm

Во кутијата

Dyson V8
43 лопатки за отплеткување автоматски ја чистат завитканата коса од лентата со четка додека чистите.
Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Уред поставен на ѕид за полнење на вашата правосмукалка и уредно складирање на алатите
Конусна лента со четка против заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици. Брзо. Моторно чистење на мали простори.
Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу задачи
Ја полни вашата правосмукалка со или без станицата за полнење.

Основна Технологија

43 лопатки за отстранување на влакна

Поликарбонатните лопатки ги креваат заплетканите прамени од лентата со четка, испраќајќи ги директно во корпата.

Акустична контрола

Лесниот вакуум Dyson V8™ е акустично контролиран за да се намали бучната турбуленција.

Dyson дигитален мотор V8

Врти до 110.000 вртежи во минута за да генерира моќно вшмукување на Dyson.

Батерија со шест ќелии со густа енергија

Обезбедува до 40 минути напојување без бледнеење.*

Целосно запечатена филтрација

Заробува 99,99% од микроскопските честички со големина од 0,3 микрони.​‡ Исфрла почист воздух.

Сите карактеристики

Алатка за завртки за коса

Конусната лента со четка брзо ги отстранува влакната од креветите за домашни миленици, седиштата во автомобилот и скалите.

Вистинска моќ таму каде што ви треба

Префрлете се помеѓу два режими на напојување додека чистите за правилен баланс на моќност и време на работа каде што ви треба. Повеќе енергетска ефикасност насекаде.

Лесно достигнува високо

Лесен и ергономски за чистење на високи места со едно непречено движење.

Се трансформира во рачен

Доволно мал за тешко достапни места околу вашиот дом. Доволно моќен и долготраен за да го исчистите и целиот ваш автомобил.

Алатка за тешко достапни места

Дизајниран за прецизно чистење околу незгодните рабови и во тешко достапни тесни простори.

Комбинирана алатка

Две алатки во едно – широка млазница и четка за брзо префрлување помеѓу задачите за чистење и бришење прашина околу вашиот дом или автомобил.

Празнење на корпата без допир

Хигиенскиот механизам за исфрлање ги исфрла нечистотијата и прашината со едно дејство - така што нема потреба да ги допирате.

Уредно се складира и полни

Лесно се складира и полни вашата Dyson V8™ правосмукалка, така што таа е секогаш подготвена за употреба.

Најновата Dyson технологија за отплеткување на коса

Глава за чистење Motorbar со лопатки за отстранување на влакна автоматски ја чисти завитканата коса од лентата. Алатката за завртки со конусна лента ги отстранува влакната од креветите за домашни миленици, од седишта на автомобилот и скалите.