Само во Dyson

Original price was: 36.590 ден.Current price is: 24.990 ден.

Почнувајќи од 2,082.50 месечно

Dyson V8™ (Silber/Nickel)

Leistungstark, flexibel und leise. Mit Technologie zum Entwirren von Haaren.
Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

2.4 kg

Време на полнење

5 часа

Циклонска технологија

15 циклони

Филтрација

Филтрација на цела машина

Волумен на корпа

0,54 L

Максимално време на работа

40 минути

Висина

125.6 cm

Должина

22 cm

Ширина

24.9 cm

Во кутијата

Dyson V8 Absolute
43 лопатки за отплеткување автоматски ја чистат завитканата коса од лентата со четка додека чистите.
Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.
Ја полни вашата правосмукалка со или без Docking станицата.

Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу потребите за чистење

Станицата за полење на вашата правосмукалка е поставена на ѕид за полнење и уредно складирање на алатите

Технологија

43 лопатки за отстранување на влакна

Поликарбонатните лопатки ги креваат заплетканите прамени од лентата со четка, испраќајќи ги директно во корпата.

Акустична контрола

Лесниот вакуум Dyson V8™ е акустично контролиран за да се намали бучната турбуленција.

Dyson дигитален мотор V8

Врти до 110.000 вртежи во минута за да генерира моќно вшмукување на Dyson.

Батерија со шест ќелии со густа енергија

Поликарбонатните лопатки ги креваат заплетканите прамени од лентата со четка, испраќајќи ги директно во корпата.

Целосно запечатена филтрација

Заробува 99,99% од микроскопските честички со големина од 0,3 микрони.‡ Исфрла почист воздух.

Сите карактеристики

Вистинската моќ таму каде што ви треба

Лесно префрлајте се помеѓу два режима на напојување додека чистите.

Лесно дофатиливи високи места

Лесен и ергономски за чистење на високи места со едно непречено движење.

Се трансформира во рачен

Доволно мал за тешко достапни места околу вашиот дом. Доволно моќен и долготраен за да го исчистите и целиот ваш автомобил.

Алатка за тешко достапни тесни места

Дизајниран за прецизно чистење околу незгодните рабови и во тешко достапни тесни простори.

Комбинирана алатка

Две алатки во едно – широка млазница и четка за брзо префрлување помеѓу задачите за чистење и бришење прашина околу вашиот дом или автомобил.

Уредно складира и полни

Секогаш при рака на ѕидниот приклучок за полнење, вашата Dyson V8™ правосмукалка лесно се складира – и е подготвен за работа кога ви треба.

Празнење на корпата без допир

Хигиенскиот механизам за исфрлање ги исфрла нечистотијата и прашината со еден потег - така што нема потреба да ги допирате.

Добра оценка за компјутерска слика

Dyson V8 Absolute ја доби добрата оцена на Computer Bild (1,9).

Најдете ја вистинската правосмукалка за вашите потреби сега

Од темелно чистење на целиот дом до наменски додатоци за секоја задача за чистење.