52.490 ден

Почнувајќи од 4,374.17 месечно

Dyson V15 Detect Total Clean vacuum (Nickel)

Моќен и интелигентен за длабинско чистење на целиот дом. Со ласерско осветлување.

Интелигентно го оптимизира вшмукувањето и времето на работа

Научен доказ за длабоко чистење
Со најнова технологија за отплеткување на косата.

Бесплатна испорака
2-годишна гаранција.

Погледнете го на дело
Галерија

Спецификации

Тежина

3.1 килограм

Време на полнење

4.5 ч

Време на извршување

До 60 мин

Циклонска технологија

14 циклони

Филтрација

Напредна филтрација со цела машина

Волумен на канта

0,76 Л

Висина

1.260 мм

Должина

250 мм

Ширина

266 мм

Во кутијата

Dyson V15 Detect Total Clean
Ласерот открива микроскопска прашина на тврдите подови.
Мини четкичката за де-заплеткување собира долга коса и влакна од домашни миленици.
Со меки најлонски влакна за чистење на деликатни површини и ткаенини.
Дизајниран за прецизно чистење околу рабовите и тесните празнини.

Док поставен на ѕид за полнење на вашата правосмукалка и уредно складирање на алатите.

Чешелот против заплеткување ја чисти косата од лентата со четка.
Две алатки во едно – широка млазница и четка, за брзо префрлување помеѓу задачите за чистење и бришење прашина околу вашиот дом или автомобил.
Крутите најлонски влакна ја отстрануваат тврдоглавата нечистотија од подот и мебелот.
Handily ги складира алатките Combination и Crevice на стапчето на вашата правосмукалка. Така, тие се секогаш тука кога ви требаат.
Ја полни правосмукалката со или без ѕиден носач

Карактеристики

Главата за чистење Laser Slim Fluffy™ има ласер што ги детектира честичките што вообичаено не можете да ги видите

Прецизно подредениот зрак светлина ја прави видлива невидливата прашина на тврдите подови - за да не пропуштите ништо.

Ја брои и мери големината на честичките од прашина

Пиезо сензорот постојано ги мери и брои честичките прашина³ - автоматски ја зголемува моќта на вшмукување кога е потребно.³

Научен доказ за длабоко чистење

LCD екранот го прикажува она што е подигнато, прикажувајќи научен доказ за длабоко чистење во реално време.

Мотор Dyson Hyperdymium™

Моторот Dyson Hyperdymium™ се врти до 125.000 вртежи во минута за да генерира моќно и интелигентно вшмукување за длабоко чистење на целиот дом.

Root Cyclone™ технологија

Технологијата за циклони, која е пионерска од Dyson, генерира центрифугални сили до 100.000 g заробувајќи ситна прашина и нечистотија во корпата, така што вашата правосмукалка никогаш не губи вшмукување.

Енергетски густа батерија

Секоја батерија со кликнување обезбедува до 60 минути работно време за чистење насекаде околу вашиот дом.⁴

Филаменти од јаглеродни влакна

Црни антистатички филаменти од јаглеродни влакна за извлекување на ситна прашина од тврди подови.

Глава за чистење на Digital Motorbar™ за отплеткување

Силно вшмукува прашина и влакна од сите катови. Парчињата за отстранување на влакна автоматски ги чистат влакната од лентата со четка.

Интелигентно се прилагодува на типовите на подови

Во автоматски режим, технологијата Dyson DLS™ во внатрешноста на главата за чистење Digital Motorbar™ го надгледува отпорот на четкичката 360 пати во секунда, интелигентно прилагодувајќи ја моќноста на различни типови подови.

Моќта за чистење секаде

Разновидноста на безжичната технологија Dyson го олеснува чистењето на вашиот дом. Моќно чистење на подови, тешко достапни места и душеци.